2021-09-10 08:09:29• hírek • Szatmár.ro

Melléképület égett le egy ombodi család udvarán

Csütörtök délután 5 óra előtt nem sokkal hatalmas lángok csaptak fel egy ombodi ház udvarán, miután lángra kapott egy melléképület.

A tűz észlelése után az ott lakók azonnal riasztották a tűzoltókat, akik el is indultak a helyszínre, 15-en, két vízzel és habbal oltó speciális tűzoltójármű fedélzetén, illetve a helyszínre sietett egy SMURD rohammentő is az esetleges sérültek ellátása érdekében.

Mire a professzionális egység megérkezett, a szomszédok segítségével már zajlott a tűzoltás, ekkor vették át a munkát a katasztrófavédelmi felügyelőség munkatársai, sőt időközben befutottak Pálfalváról a község helyi önkéntes tűzoltói közül is hárman.

A tüzet természetesen sikerült eloltani, de a kigyulladt épület teljesen használhatatlanná vált, hiszen a tetőszerkezet szinte egészen kiégett, a mennyezet beszakadt, a falak több helyen megégtek, illetve a berendezés is megrongálódott.

A tűzoltóság közleménye szerint egy mosógép rövidzárlata okozta a tüzet, személyis sérülés pedig szerencsére nem történt. 







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: